Kako izgleda pregled reumatologa

Želite da se informišete kako izgleda pregled reumatologa? Pre svega, pozabavićemo se temom za šta je zadužen reumatolog i koja je njegova svrha kada je naše zdravlje u pitanju. Reumatolog je lekar koji se bavi dijagnostikom i lečenjem reumatskih bolesti koja je danas sve češća pojava kod svih generacija.

Nekada su se sa ovom bolešću suočavale isključivo starije generacije, dok je danas sve više omladine koja ima problem sa reumom. U pitanju je oboljenje koje često prati intezivan bol, ali uz pomoć lekara i prave terapije, pregled reumatologa će vam pomoći da se spreče sve tegobe koje reuma sa sobom nosi.

Nažalost, za ovu bolest ne postoji još uvek lek koji će potpuno eliminisati ovo oboljenje, ali uz adekvatan pregled reumatologa, pravu terapiju i posvećenost, možete živeti sa reumom i eliminisati bolove.

Pregled reumatologa obuhvata prvo razgovor sa pacijentom, nakon čega je potrebno pogledati sve prethodne analize i rezultate, kako bi reumatolog znao dalje korake i da li je potrebno poslati pacijenta na dalje analize. Nakon što se prikupe sve neophodne informacije, pravi se jedinstveni plan lečenja koji obuhvata razne vežbe, u zavisnosti od dela tela koji je ova bolest zahvatila. Terapija podrazumeva i lekove i fizičke aktivnosti, a kod težih oblika i infiltraciju leka u zglobove.

Pregled Reumatologa Cena

Pored toga što vas interesuje kako izgleda pregled reumatologa, sigurno vas zanima i koja je cena. Kod nas u klinici ProHealth očekuju vas lekari sa dugogodišnjim iskustvom koji će se potpuno posvetiti vašem problemu i pružiti vam kompletan pregled. Očekuje vas prijatan i moderan ambijent, kao i najbolji program lečenja, u šta ćete se i sami uveriti. Pregled reumatologa cena u klinici ProHealth iznosi 5.500,00 rsd i podrazumeva sve neophodne analize i preglede koji su potrebni radi primene adekvatne terapije.

Želimo da Vam pružimo uslugu kakvu zaslužujete, kao i normalan svakodnevni život koji će biti ispunjen osmehom na licu, a ne bolovima. Tu smo da vas saslušamo, pregledamo, i pronađemo najbolje rešenje za vas. Pregled reumatologa u klinici Prohealth možete zakazati svakog dana od ponedeljka do subote pozivom na broj +381 61 2877 737.

Zdravlje na prvom mestu – ProHealth klinika.

061 2877 737
Scroll to Top