Prethodnih godina susreli smo se sa Covid virusom i to na globalnom nivou koji je na mnoge pacijente ostavio različite posledice sa kojima se mnogi i dan, danas suočavaju. U nastavku ćemo vam objasniti zašto je važna post covid rehabilitacija i koji su njeni benefiti. Neke od najčešćih posledica virusa jeste nedostatak daha, smanjena pokretljivost, čest umor, depresija i anksioznost. Plućna fibroza predstavlja jednu od najtežih komplikacija koje se javljaju kod pacijenata koji su preležali Covid19 virus.

Nakon sve većeg broja pacijenata koji se suočavaju sa ovim problemima, bilo je neophodno da se napravi poseban program post covid rehabilitacija koji će pomoći pacijentima kojima je virus ostavio posledice.

Na pitanje zašto je post covid rehabilitacija važna, mi kažemo da je u pitanju program koji će isključivo pozitivno uticati na vaše trenutno stanje, pomoći će vam da se što pre povratite energiju i vratite svakodnevnim aktivnostima. Zabeležen je veliki broj pacijenata gde je reč o hroničnom post covid sindromu i to su uglavnom pacijenti kojima posledice nakon virusa traju dva, tri meseca, a nekad i duže

Post Covid Rehabilitacija Beograd

Ako vam je potrebna post covid rehabilitacija Beograd, predstavljamo vam našu kliniku ProHealth koja nudi najkvalitetniji i najpotpuniji program svima pacijantima koji su preležali Covid. Obezbedićemo vam kompletnu negu, ali pre toga ćemo obaviti razgovor sa Vama, kako bismo razumeli vaše stanje i do kojih je problema došlo.

Nakon toga pažljivo ćemo kreirati program post covid regabilitacija koji će trajati određeno vreme tačnije, koji će se praktikovati dokle god je to potrebno. Neki pacijenti se već nakon par terapija bolje osećaju, dok je nekima potrebno malo više vremena i istrajnosti. To zavisi isključivo od Vas i Vašeg stanja.

Svrha pregleda jeste da bismo procenili posledice i sve mogućnosti lečenja tokom daljeg perioda. U sklopu pregleda treba ustanoviti opsežnost težinu promena sa kojima se pacijent susreo. Pacijenta treba detaljno uputiti u stanje, kako bi razumeo i bio istrajan kada je post covid rehabilitacija u pitanju.

Tokom celog procesa, uz adekvatnog lekara, fizioterapeuta i medicinsku sestru ceo tim biće potpuno posvećen pacijentu kako bi se svakom problemu i simptomu pristupilo na pravi način. Svaki naš program post covid rehabilitacija Beograd usmereni su na razumevanje simptoma pacijenta i poboljšanje njegovog psiho-fizičkog stanja.

Zahvaljujući našem dugogodišnjem isksutvu, postali smo jedna od vodećih klinika kada je u pitanju post covid rehabilitacija, jer nas je predanost u radu dovela do izuzetnih rezultata koji su mnogi prepoznali. Želimo da vam obezbedimo kompletnu negu i pružimo vam visok stepen usluge kada je medicina u pitanju.

Rehabilitacija Kovid Pacijenata

Rehabilitacija kovid pacijenata traje sve do trenutka kada vi osetite da se osećate bolje. Ne može se tačno reći koliko traje rehabilitacija kovid pacijenata, jer to zavisi od vašeg zdravstvenog stanja i da li su posledice hronične. Rehabilitacija kovid pacijenta biće primenjena u skladu sa vašim stanjem, a može se odvijati u našoj klinici, i po potrebi i kod kuće.

Odaberite pravo mesto i poboljšajte svoje zdravlje uz vrhunske stručnjake u ProHealth klinici koja će vam maksimalno biti posvećena. Tu smo da vam pomognemo da se osećate bolje jer, vaš osmeh na licu nam govori da radimo pravu stvar.

Vaš pregled u ProHealth klinici možete zakazati putem broja +381 11 42 07 063 / +381 61 2877 737 ili pošaljite upit klikom na link ovde.

T.Ž.

Scroll to Top