Da li znate zašto je pregled lekara opšte prakse važan? Pre svega, pregled lekara opšte prakse je prvi pregled na koji ćemo otići kada nas nešto zaboli ili kada osetimo bilo kakvu promenu u našem telu. U pitanju je lekar koji se bavi dijagnostikom i terapijom različitih bolesti i stanja, i ima veoma važnu ulogu u sprovođenju preventivnih programa. Svojim iskustvom i podizanjem svesti kod pacijenata o mogućim rizicima, lekar opše prakse može da doprinese da se određene bolesti na vreme izleče ili potpuno nestanu.

Kako izgleda pregled lekara opšte prakse?

Pregled lekara opšte prakse obuhvata uzimanje anamneze tačnije, vodi se razgovor o trenutnim tegobama, bolestima iz prošlosti i bolestima vaših najbližih, kako bi se uzele sve neophodne informacije koje mogu dovesti do rešenja problema. Takođe, važno je da pacijent priča i o svojim svakodnevnim navikama, alergijama i drugim mogućim faktorima rizika.

Pregled lekara opšte prakse najčešće traje oko 30 minuta, uz razgovor sa pacijentom može se dobiti trenutna dijgnoza i terapija, a nekada može potrajati i duže, u zavisnosti od zdravstvenog stanja pacijenta. Ukoliko je neophodno, lekar opšte prakse upućuje pacijenta na dodatne preglede i laboratorijske analize.

Pregled Lekara Opšte Prakse Cena

Za pregled lekara opšte prakse cena je individualna, ali može zavisiti od klinike, vrste i načina usluge koju nude. Predstavljamo vam našu ProHealth kliniku koja vam nude kompletan pregled lekara opšte prakse u Beogradu na visokom nivou. Stručno osoblje biće vam na raspolaganju u svakom trenutku, kako bi pažljivo i na adekvatan način pristupili svakom problemu sa kojma se pacijenti suočavaju.

U prijatnom ambijentu dočekaće vas ljubazno osoblje, možete uraditi kompletne specijalističke preglede, ultrazvučno dijagnostičke preglede, preglede krvi, urina i briseva, i to sve u jednom danu i u terminu koji Vama odgovara.

ProHealth klinika postoji već nekoliko godina i nudi usluge lekara opšte prakse, fizikalne madicine, reumatologije, post covid rehabilitacije, pedijatrije, i takođe nudi program za vežbe za žene posle porođaja, kao i vitaminsku infuziju. Pored stručnosti i velikog iskustva, Prohealth klinika nudi i atraktivne cene za sve vrste pregleda i kontrole. Cena za pregled lekara specijaliste opšte medicine iznosi 5.500,00 rsd i možete zakazati pregled kad god Vama odgovara.

Privatni Lekar Opšte Prakse Beograd

Privatni lekar opšte prakse Beograd je tu da vam pomogne u svakom trenutku kada je to potrebno, pokuša da pronađe najbolje metode i reši vas tegoba sa kojima se susrećete. Privatni lekar opšte prakse Beograd u klinici ProHealth pažljivo će pristupiti svakom pacijentu kako bi što pre našao rešenje, na adekvatan i bezbolan način. Očekujte visoku profesionalnost i kompletnu uslugu i kada je lekar opšte prakse u pitanju, a ujedno i kada su sve druge medicinske usluge u pitanju.

Tu smo da vam povratimo osmeh na lice i učinimo da se što pre vratite svojim svakodnevnim aktivnostima i uživate u izazovima koji su pred vama. ProHealth klinika je sigurno mesto za sve one koji žele adekvatnu negu i lekare sa dugogodišnjim iskustvom.

Sve dodatne informacije o klinici, kao i zakazivanje pregleda možete izvršiti putem telefona +381 11 42 07 063 ili +381 61 2877 737.

T.Ž.

Scroll to Top