Da li znate šta je Post Covid rehabilitacija i čemu služi? U pitanju je terapija koja se primenjuje na pacijentima koji su preležali Korona virus koji je na mnoge ostavio različite posledice u organizmu. Najčešće se suočavaju sa fizičkim, kognitivnim ili mentalnim zdravstvenim problemima, zbog čega im je smanjeno funkcionisanje u svakodnevnim aktivnostima. Kako bi se povratila energija i povećala mogućnost za većom aktivnošću kao ranije, post Covid rehabilitacija imaće izuzetno pozitivan uticaj na Vaše telo.

Mnogi pacijenti imaju različite simptome nakon Korona virusa i to može biti umor, slabost mišića, nedostatak daha, česta glavobolja, depresija i anksioznost, kao i povećanje telesne mase. Ono što je važno napomenuti, jeste da Post Covid rehabilitacija nije namenjena pacijentima koji su trenutno pozitivni na Korona virus ili oni koji imaju simptome virusa.

Cilj Post Covid rehabilitacije jeste da Vam olakša normalno funkcionisanje bez otežavanja svakodnevnih aktivnosti i da Vam povrati energiju kakvu ste ranije imali. Ukoliko osećate bilo kakve poteškoće nakon preležanog virusa, važno je odabrati pravu kliniku gde će Post Covid rehabilitacija biti od velikog značaja za Vaš organizam.

Post Covid Rehabilitacija Beograd

Post Covid rehabilitacija Beograd Vam predstavlja ProHealth kliniku koja Vam nudi pažljivo kreiran program rehabilitacije koja će Vam pomoći da se izborite sa svim poteškoćama prouzrokovanim Korona virusom. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i radu u ovoj branši, pronašli su način kako da poboljšaju svoju uslugu i ponude kvalitetan program za svakog pacijenta. Svaki pacijent dobija individualni program rehabilitacije, koja se tokom sprovođenja menja i prilagođava Vama.

Pored tretmana Post Covid rehabilitacija Beograd, ProHealth klinika ponudiće Vam kompletan program usluga fizikalne medicine, reumatologije, pedijatrije, opšte medicine, vitaminsku infuziju, kao i vežbe za žene posle porođaja.

Na čelu sa specijalistom fizikalne medicine i rehabilitacije koja poseduje iskustvo od preko 40 godina, ProHealth klinika jedna je od vodećih kada je u pitanju medicina, posebno program Post Covid rehabilitacija Beograd.

Očekuje Vas ljubazno osoblje, ali pre svega, veoma stručno u svom poslu koje će brinuti o Vama u svakom trenutku. U ProHealth klinici, prvo se obavlja pregled od strane fizijatra radi određenih neophodnih laboratorijskih i dijagnostičkih procedura i u skladu sa tim, pristupa se pripremi protokola lečenja.

Post Covid rehabilitacija Beograd

Kineziterapija je terapija koja se primenjuje radi obezbeđivanja optimalne funkcije mišića kako bi se povećala sama pokretljivost i kako bi se stabilizovali zglobovi, što su najčešće posledice virusa Covida-19. Kineziterapija predstavlja jedan od najefikasnijih oblika medicinske rehabilitacije i jedno od najjačih oružja nakon prestanka akutne faze bolesti.

Uz potpunu kontrolu fizioretapeuta fokus će biti na vežbama disanja kao i specifičnom fizičkom treningu koji će biti pažljivo kontrolisan. Očekujte visoku profesionalnost i pažljiv plan i program koji je osmišljen prema Vašem trenutnom stanju.

Obezbedite sebi najbolju kliniku kada je Post Covid rehabilitacija Beograd u pitanju i povratite svoje zdravlje i energiju na najviši nivo. ProHealth klinika učiniće sve što je potrebno kako biste ponovo normalno funkcionisali i kako biste konačno uživali u svakodnednim aktivnostima koje Vas ispunjavaju.

Scroll to Top