U vremenu u kome živimo privatni lekar opšte prakse Beograd nije luksuz, već potreba. Prema tome, važno je naglasiti da ovaj pregled nije nedostupan za budžet pacijenata, neophodan je i pristupačan je svima i naravno, sastavni je deo zdravstvene zaštite i pomoći svakog građana.

Poznato je da se najveći procenat svih zdravstvenih problema uspešno rešava upravo na nivou opšte medicine. Iz tog razloga, bilo kakva zdravstvena tegoba ili uočena promena ukazuju na potrebu da pacijent ode na pregled kod lekara opšte prakse. On će, nakon obavljenog pregleda, dijagnostikovati zdravstveni problem, preporučiti plan lečenja i prepisati adekvatnu terapiju. U slučaju da lekar opšte prakse proceni da za tim postoji potreba, uputiće pacijenta na dodatnu dijagnostiku ili na pregled kod lekara specijalista za određenu oblast medicine.

Takođe, dokazano je i da se redovnim odlaskom kod lekara opšte prakse i preventivnim pregledima može sprečiti nastanak ili razvoj bolesti, što i za lekara i za samog pacijenta predstavlja najveći uspeh.

Privatni lekar opšte prakse Beograd u klinici ProHealth omogućava vam da u zakazanom terminu, bez gužvi, stresa, redova i čekanja, u prijatnom ambijentu i na jednom mestu obavite pregled. Lekar će se u miru i bez žurbe posvetiti isključivo Vama i Vašem zdravlju.

Svakom pacijentu pristupa se individualno i za svakog pacijenta je predviđeno i ostavljeno dovoljno vremena kako bi se, na osnovu uzete anamneze, uvida u postojeću medicinsku dokumentaciju i fizikalnog pregleda uradila tačna dijagnostika i odredio dalji tok lečenja.

Pregled Lekara Opšte Prakse Cena

Pregled lekara opšte praksecena je ono što, pored pitanja koji je privatni lekar opšte prakse Beograd najbolji, interesuje najveći broj pacijenata, posebno ukoliko nisu imali prethodnih iskustava sa privatnom opštom praksom.

Zahvaljujući dugogodišnjem postojanju, vrhunskom timu iskusnih lekara, kvalitetnom i odgovornom radu, kao i ogromnom broju zadovoljnih korisnika naših usluga, klinika ProHealth izgradila je odličnu reputaciju, o čemu najbolje govore iskustva i preporuke pacijenata koji su od nas otišli sa osmehom na licu.

Klinika ProHealth omogućava vam da obavite temeljan i kvalitetan pregled lekara opšte prakse čija cena iznosi 5.500,00 rsd. Pored opšte medicine, specijalizovani smo i za pružanje zdravstvenih usluga iz oblasti: pedijatrije, reumatologije, kao i fizikalne medicine i rehabilitacije

Zakažite pregled već danas pozivom na broj +381 11 42 07 063 ili +381 61 2877 737. Pronađite za sebe i vaše najdraže sigurno mesto koje će brinuti o vašem zdravlju – ProHealth klinika.

Scroll to Top