Da li znate čemu služi vitaminska infuzija? Sigurno ste slušali o benefitima vitaminske infuzije i koliko je ona dobra za naš organizamm kao i da je vitaminska infuzija jedan od najboljih načina za poboljšanje psiho fizičkog stanja. Poslednjih godina vitaminska infuzija je pronašla svoje mesto među terapijama koja se može primeniti na više načina, a najčešeće su to nakon operacije i različitih bolesti, za poboljšanje fizičkog i psihičkog stanja, za veći unos vitamina, sprečavanje dehidracije, itd.

Vitaminska infuzija primenjuje se i kod zdravih osoba koje su bile izložene većem fizičkom naporu i koje osećaju hronični umor. Vitaminska infuzija je specijalan rastvor sa dodatim vitaminima koji je rastvaraju u vodi koji se unose direktno u krvotok. Sastav infuzije se odredjuje individualno, u zavisnosti od potreba organizma pacijenta.

Vitamin C je najčešći sastojak vitaminskih infuzija i kao jak antioksidans, ima izuzetan značaj za otpornost organizma od raznih bakterija i virusa. Isto tako, vitamin B je važan za naše svakodnevno funkcionisanje jer igra važnu ulogu za funkcionisanje nervnog sistema, poboljšava zdravlje kože, noktiju i kose, efikasan je u stvaranju crvenih krvnih zrnaca i poboljšava metabolizam masti.

Vitaminska infuzija ima isključivo pozitivan ucitaj na opšte stanje pacijenta i gotovo da ne postoje kontraindikacije ukoliko se daje u preporučenoj dozi. Ono što je najbolje, jeste da se stanje pacijenta veoma brzo popravlja i da su rezultati vidljivi odmah nakon primene.

Vitaminska Infuzija Beograd

Vitaminska infuzija Beograd može se pronaći u mnogim privatnim klinikama i medicinskim ustanovama, a može se dati i u kućnim uslovima.Da bi se koristila vitaminska infuzija, potrebno je da bude prepisana od strane lekara i u slučajevima kada je baš neophodna, i to u određenoj količini koja je potrebna organizmu. Da biste odabrali najbolju kliniku kada je vitaminska infuzija Beograd u pitanju, predstavljamo vam našu kliniku ProHealth koja nudi usluge vitaminska infuzija.

U pitanju je klinika sa dugogodišnjim postojanjem i iskustvom u medicini gde možete pronaći najbolje lekare iz oblasti reumatologije, fizikalne medicine, lekare opšte prakse, pedijatrije, kao i vežbe za žene posle porođaja.

Vitaminska infuzija Beograd je jedna od terapija koja se najčešće primenjuje i gde ćete od najboljih lekara dobiti najbolje savete kada je vaše zdravlje u pitanju. Zahvaljujući predanosti u radu i želji da pomognemo svim pacijentima, postali smo jedna od vodećih klinika u Beogradu.

ProHealth klinika ima najsavremeniju opremu za rad, što omogućuje visoko kvalitetan rad koji je odavno prepoznat od strane pacijenata. Vodimo se najnovijim internacionalnim metodama lečenja i pažljivim terapijskim procesima kako bi se pacijent što pre bolje osećao i kako bi se što pre vratio svojim svakodnevnim obavezama.

Za poboljšanje vašeg psiho fizičkog stanja odaberite najbolje mesto kada je vitaminska infuzija Beograd u pitanju i obezbedite sebi adekvatnu i sigurnu negu koja će pozitivno uticati na vas. Sve dodatne informacije o infuziji i drugim uslugama možete saznati pozivom na broj
+381 11 42 07 063 kao i +381 61 2877 737.

Jer, zdravlje nema cenu – vaša ProHealth klinika.

T.Ž.

Scroll to Top