Da li znate šta je reumatologija i šta ona obuhvata? Reumatologija se u medicini bavi izučavanjem bolesti zglobova, mišića, kostiju i mekih tkiva. U pitanju je oboljenje koje često prati intezivan bol, ali uz pomoć lekara i prave terapije, reumatologija će Vam pomoći da se spreče sve tegobe koje reuma sa sobom nosi. Sve je više ljudi koje interesuje šta je reumatologija, a razlog tome jeste činjenica da je ova bolest nekada zahvatala uglavnom starije generacije, a danas je sve više omladine koja ima problema sa reumom.

Mnogi od nas susreli su se sa bolovima u mišićima i zglobovima, ali kada je bol intezivan i uporan, onda je neophodno javiti se lekaru kako bi se utvrdilo zbog čega se tačno bolovi javljaju. Reumatologija tačnije, reuma može biti veoma uporna i bolna ukoliko se ne leči i ne vodi računa o njoj, zato je potrebno na vreme reagovati.

Koja su najčešća bolna stanja koja prate reumu?

-bolovi, ukočenost u zglobovima,otok, crvenilo
-bolovi u mišićima, vratu, leđima, tetivama
-smanjena pokretljivost, upalni proces
-bolovi pri promeni vremenskih prilika, pogoršanje tegoba na hladnoći
-brzo zamaranje, umor, povišena temperatura
-osip na koži, naročito ako je povezan sa lošim opštim stanjem

Pregled Reumatologa Cena

Da bi ste obavio prvi pregled kada je reumatologija u pitanju, većinu pacijenata interesuje pregled reumatologa cena. Dobar reumatolog podrazumeva da bude maksimalno posvećen pacijentu kako bi što bolje razumeo njegovo stanje i preuzeo sve mere koje su neophodne kako bi se pacijent rešio bolova i tegoba. Takođe, dugogodišnje iskustvo u oblasti reumatologija ključno je da bi se lekar posvetio problemu i rešio ga na pravi način, uz adekvatnu terapiju i medikamente koji će Vas lišiti bola.

Naša klinika ProHealth je jedna od najboljih klinika u Beogradu kada je reumatologija u pitanju, a pregled reumatologa cena iznosi 5.500,00 rsd. Očekuje Vas visoka profesionalnost, dugogodišnje iskustvo naših lekara i predanost u poslu kako bismo rešili svaki problem sa kojim se pacijent susreće. Tu smo da Vam obezbedimo najbolje terapije i poboljšamo Vaše zdravlje kako biste se osećali bolje.

Kako Izgleda Pregled Reumatologa?

Pre same posete lekara, pacijente interesuje kako izgleda pregled reumatologa? Sam pregled zavisi najčešće od trenutnog stanja pacijente i ono što prvo sledi jeste anamneza. To podrazumeva razgovor sa pacijentom o tegobama i bolesti, koliko traju i koliko su jaki bolovi ako su često prisutni, o bolestima u porodici, eventualnim hroničnim bolestima, bolničkom lečenju, prethodnim hirurškim intervencijama i životnim navikama.

Nakon toga pacijent može priložiti predhodnu medicinsku dokumentaciju koja reumatologu može biti od značaja. Nakon svih potrebnih informacija koje je lekar dobio, sledi fizikalni pregled gde se posebno obraća pažnja na znakove inflamacije zgloba kao i samu funkciju zgloba, kolika je pokretljivost, atrofija ili deformacija. Kada je reumatologija u pitanju, nakon određenih pregleda reumatolog može zatražiti dodatne laboratorijske analize ili dijagnostika poput ultrazvučnih snimanja, skenera, itd.

Nakon što se utvrdi tačno stanje pacijenta kod oblasti reumatologija, sledi plan terapije u skladu sa trenutnim stanjem kako bi se pacijent što bolje osećao u što kraćem roku i kako bi se vratio svakodnednim aktivnostima

Najbolji Reumatolog U Beogradu

Da biste se što pre osećali bolje, potreban Vam je najbolji reumatolog u Beogradu koji će Vam sa posebnom pažnjom pristupiti. Naš reumatolog u klinici ProHealth pronaći će najbolje rešenje za Vas i obezbediti Vam kompletnu terapiju gde ćete prilično brzo videti promene ukoliko redovno koristite terapiju.

Poznato je da za reumu ne postoji lek koji u potpunosti otklanja ovu bolest, ali uz pravilnu terapiju i redovno praćenje bolovi i sve tegobe mogu se regulisati kako biste svakodnevno normalno funkcionisali. Pružićemo Vam najbolje medote lečenja jer naš cilj jeste da Vi budete pre svega zdravi, a zatim i zadovoljni. Obezbedite sebi najbolju negu i odaberite ProHealth kliniku jer Vas kod nas očekuje najbolji reumatolog u Beogradu.

Za Vaše zdravlje i osmeh na licu – ProHealth klinika.

T.Ž.

Scroll to Top